The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it!

Don't cry because it's over, smile because it happened.



onsdag 5. oktober 2011

Mystisk ja..


Det er onsdag, og det foregår mystiske ting her i Casa Caoz.



Jeg har satt igang en mysteriestrikk. Flere uskyldige ofre er lokket inn i fordervelsen og sitter og strikker på noe de ikke aner hva er. Jeg leker allmektig og sitter med fasiten. Passer meg utmerket. Har du lyst til å være med sier du? Kjære vene, hiv deg med! Legg igjen en kommentar så skal du få første del. Jo flere ofre, jo bedre er det.

Forøvrig ser jeg i VG at Mr Birkeland har blitt en av de han har fordommer mot. Og at han forsvarer seg med at sterke drifter må få utløp. Han avslutter intervjuet med en kontaktannonse:

Han mener han er heldig som nå kan finne noen han er glad i:

- Jeg har dette i bagasjen. Sånn er det bare. Men jeg ønsker å få det bedre, jeg gleder meg til å begynne på nytt så snart jeg har gjort opp for meg. Jeg kan for eksempel få meg en type nå, det kunne jeg ikke før. Jeg gleder meg til å leve som homofil. Det er jo noe som har manglet i livet mitt, den der ekstra dimensjonen med noen du kan være glad i på den måten. Jeg er heldig som får oppleve dette nå, i en alder av 31, sier Birkedal.

For meg virker det som han har ett litt lettvint syn på den der tilgivelse/tillatelse greia. Men hva vet jeg.. ikke er jeg homofob.. ehh.. homofil og ikke er jeg Frp'er.

Heldigvis har de evigunge Carl til å sette ting i perspektiv: "Å filme unge gutter i dusjen på den måten må bety at han har en diagnose". Ja Carl, tror du denne uttalelsen hjelper deg i å få ordførerkjedet i Oslo?

Jeg er iallefall glad jeg er trønder!

Apropos trønder. Hvorfor har ikke vi -ing slik som alle de andre? ØstlendING, nordlendING, sørlendING osv? Trønding? Trøndering? Ehh.. sier seg selv kanskje. Vel, det bekrefter at trøndere er ikke som andre folkeslag.

Trøndere har bart og vest, vestlendinger har sydvest og støvler, nordlendinger har oluflue og pipe, sørlendinger har båt og redningsvest og østlendinger har... har... ehh.. bmw og gullkjede?

Nei, nå må jeg vel løsrive meg herfra og gjøre noe fornuftig. Har jo et mysterie jeg skal strikke, klær og vaske, unger og fore, katter og oppdra.. eller var det unger og oppdra og katter og fore? Og og .. nei.. jeg setter punktum her. Ble for komplisert for lille meg...punktum

Når man googler etter bilder med stikkordet punktum kommer det opp mye rart. Forstå det den som kan. Jeg fant bl.a denne lekkerbisken...

PUNKTUM

4 kommentarer:

Siri-Malén sa...

Hvilken garntykkelse er det som trengs til dette mysteriet? Om jeg har noe brukendes liggende hadde det vært kjekt å prøvd seg på et lite mysterie ;)

sissel sa...

Spennende med mysterium, må sjekke ravelryet og stachet mitt der jeg for å se om jeg har noe å bruke. (kom gjerne med tips til garntyper)

Ser ut som du har fått det fint i leiligheten, og det ble fint med annen farge på veggene.

Kos deg skikkelig med podene, det fortjener du
Klem

Synnøve sa...

I am in.

Ugla sa...

Puh, puster lettet ut over at det ikke var bilde av den nye typen din ;-D