Når humøret er på bånn og salthungeren er på topp, da er det lett å ty til trøstemat. Og har man ikke trøstemat så lager man trøstemat.
Fordelen er at man spiser ikke så mye. Det er liksom ikke en pose på 500g det er snakk om, men kanskje en potet eller to.
Men godt var det! Ungene skrelte poteter og hu mor sjøl sto for brasingen ved ovnen.
mandag 27. oktober 2008
Homemade trøstemat
Etiketter:
Matprat
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
3 kommentarer:
Hjemmelaget er jo uansett bedre enn de "juksepotetene" i chipsposene.
Her går det i varme ostesmørbrød eller micro-popcorn når saltsuget melder seg om kvelden. Godt det også. :o)
Av og til så bare MÅ man. MÅ ha, bare MÅ ha!
Har man lyst på noe godt så er det da virkelig lov til å la seg friste av noe skikkelig hjemmelagd.
Legg inn en kommentar