The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it!

Don't cry because it's over, smile because it happened.



søndag 29. januar 2012

Min favoritt-idiot er tilbake!!!

Jeg har sett sesong en flere ganger, både på tv og på nett-tv. Gleder meg vilt og hemningsløst til å se sesong 2!!!! OG... sesong 3 er vistnok på gang :) :) :)






Tirsdager NRK3 21.40
Onsdager NRK2 21.15 


Br. underhaldning. Karl Pilkongton, den motvillige turisten, legg ut på nye reiser. Han går med på å bli sendt rundt til nokre av stadene på lista over "100 plassar du må sjå før du døyr". Første reisemål er Vanuatu, der han skal overnatte på ei aude øy. (An Idiot Abroad) Sesong 2 (1:8)


Om serien 
På oppdrag fra komikerne Ricky Gervais og Stephen Merchant skal Karl Pilkington besøke noen av verdens mest avsidesliggende steder. Utifra en liste over ting man "MÅ" gjøre i løpet av livet, skal Karl teste ut ulike reisemål og aktiviteter, som blant annet det å svømme med delfiner, kjøre hele "Route 66" samt klare seg på en øde øy.

Etter å ha sett alle våre "syv underverker" i forrige sesong er ikke Karl akkurat ivrig etter å reise mer. Han gikk derfor med på å lage en ny sesong med "An Idiot Abroad" på noen betingelser: Han skal selv få velge reisemål og selv få velge hvilke aktiviteter på listen han gjennomfører. Det stopper ikke Ricky og Stephen fra å pønske ut flere ubehagelige overraskelser underveis.

Britisk humorserie fra 2011
Originaltittel: The Bucket List
Produsert av Mentorn International

Med: Karl Pilkington, Ricky Gervais, Stephen Merchant
Sendeskjema
Sesong 2 offisiell hjemmeside

Ingen kommentarer: